Els_Sevenants_Yoga_Corda-2.jpg

AANPAK

 

Dankzij een doordachte methodiek kan je doorgroeien in het aanbod. Op elk niveau zijn er uitdagingen en doelen. Iedereen die gezond actief wil zijn en zijn kracht, lenigheid en fitheid wil verbeteren, kan perfect starten bij Bee Fit. Mensen vinden het heel leuk dat ze kunnen doorgroeien en hun mogelijkheden kunnen ontdekken. Doorzetten loont en je krijgt steeds meer zelfvertrouwen. Eline heeft een heel specifieke aanpak wanneer je voor de eerste pijler kiest: Act like a Bee. In deze fase werk je voornamelijk aan de bewustwording. Je leert heel Bewust kiezen voor actie, voor meer beweging, je ontdekt andere oplossingen en creëert nieuwe gewoontes. Eline neemt ruim de tijd om te luisteren naar jouw bezorgdheden en vormt zich een scherp beeld van je huidige levensstijl. Met respect voor jouw voorkeuren ga je samen op pad. Regelmatig houdt ze je een spiegel voor om je zelfinzicht te vergroten. Je werkt volgens het hiernaast afgebeeld stappenplan, terwijl Eline correct en helder communiceert over je lichaam in beweging. In deze pijler bouw je aan een stevige basis.

Deze totaalaanpak traint zowel je lichaam als je mind. Naast de fysieke training kan je door een daadkrachtige mentale focus je lichaam écht veranderen, je leert doorzetten!  Zo slaag je erin om jouw stille wens of verloren droom waar te maken. Het resultaat van je fitheidsmeting geeft een goed beeld van je vooruitgang. 

Kortom, de aanpak van Bee Fit Bewegingscoaching respecteert de noden en het herstelproces van je lichaam. Tenslotte heb je maar één lichaam en daarmee moet je het doen voor de rest van je leven. Respecteer je grenzen, respecteer je beperkingen en ontdek je mogelijkheden!