BEKIJK HIER DE WEKELIJKSE LESSEN

gratis infosessie.jpg

Basistraining - Nieuwe lessen!

Vanaf zaterag 3/2/2017 

9:15u - 10:15u @Bee Fit  VOLZET | 10:15u - 11:15u @Bee Fit

Je traint volgens een vaste oefensetting gebaseerd op pilates. In de kleine groep krijg je veel persoonlijke aandacht waardoor differentiatie mogelijk is. Dankzij de nodige bijsturing leer je de oefeningen correct aan en blijf je ze correct uitvoeren. 

Wekelijkse les.

FEEL like a Bee

pilates datum.jpg

Dansend Trainen - Nieuwe les!

Dinsdag - wekelijks tot juni 2017

19:30u - 20:30u @sporthal Neeroeteren

Deze bevrijdende les kan je omschrijven als een creatieve beleving van dans. We bewegen door een vloerreeks, dansen door oefeningen “cross the floor” waarna de les opbouwt naar enkele eenvoudige “dans-zinnen”. Yoga en pilatestechnieken worden gebruikt. De omgeving is plezierig, de muziek ondersteunend en de dansbeleving avontuurlijk.

Inschrijven verplicht. Kostprijs €70,00 voor 10-beurtenkaart.

FLOW like a Bee

 

Verdiepende training hoekshop 6 personenkopie.jpg

Verdiepende Training

Donderdag - wekelijks

20:15u - 21:15u 

Deze les is een vervolg op de basistraining. Het is een combinatie van pilates, yoga en dans.  Eline haar ervaring met Bootybarre en The Barre Methode heeft deze les gevormd. De oefeningen aan de barre stimuleren je om door te zetten, je grenzen te verleggen en je lenigheid te trainen. Regelmatig komen nieuwe oefenvariaties op de basissetting voor. De les wordt ondersteund door muziek. 

Wekelijkse les

FEEL like a Bee

verdiepende training datum.jpg

1 op 1 Bewegingscoaching - Basistraject

Op afspraak


Dit traject maakt je Bewust van je fitheid en hoe jij deze kan beïnvloeden. Je leert Bewust kiezen voor een actieve levensstijl. Je leert de basisprincipes van je fitheid kennen en toepassen.  Al doende leer je trainingsprincipes toepassen die je later kan vertalen naar je thuistrainingen. Het traject loopt over een periode van minstens 8 weken. Dat is nu eenmaal de tijd die je nodig hebt om een basisconditie op te bouwen. Je voorkeuren worden gerespecteerd. Vraag gerust meer info over de planning en de inhoud van het traject tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


ACT like a Bee

Gratis infosessie @Bee Fit

Ma 5/03/2018

19:30u - 20:30u @Bee Fit


Benieuwd waar de beweegruimte ligt? Wil je meer weten over de trajecten? Kom vrijblijvend kennismaken met de eigen aanpak van Bee Fit Bewegingscoaching en beweegcoach Eline tijdens deze infoavond.