Basistraining – FEEL

 

Je traint volgens een vaste oefensetting gebaseerd op pilates. In de kleine groep krijg je veel persoonlijke aandacht waardoor differentiatie mogelijk is. Dankzij de nodige bijsturing leer je de oefeningen correct aan en blijf je ze correct uitvoeren. Op maat van jouw mogelijkheden krijg je allerlei opties en variaties aangeboden om blessurevrij en veilig te blijven bewegen. Een ideale voorbereiding op de verdiepende training. Draag bewegingsvrije kledij, blootsvoets of met kousen. De groep bestaat uit 4 - 6 deelnemers.

 
 

DANSEND trainen – FLOW

 

Deze bevrijdende les kan je omschrijven als een creatieve beleving van dans. We bewegen door een vloerreeks, dansen door oefeningen “cross the floor” waarna de les opbouwt naar enkele eenvoudige “dans-zinnen”. Yoga en pilates technieken worden gebruikt. De omgeving is plezierig, de muziek ondersteunend en de dansbeleving avontuurlijk. Vloeiende bewegingen wisselen zich speels af met duidelijke accentbewegingen. We bewegen door het centrum, spelen met ons gewicht, vallen, lopen, stoppen, springen en rollen. Ervaar het plezier van bewegen op muziek. Alle levels zijn welkom. Draag bewegingsvrije kledij, blootsvoets of met kousen. De groep bestaat uit 15 - 20 deelnemers.

 
 

VERDIEPENDE training – FEEL

 

De verdiepende training is een combinatie van pilates, yoga en dans. Een goede basishouding is noodzakelijk voor deze training. Eline haar ervaring met Bootybarre en The Barre Methode heeft deze les gevormd. De oefeningen aan de barre stimuleren je om door te zetten, je grenzen te verleggen en je lenigheid te trainen. Eline neemt je mee in een stijgende moeilijkheidsgraad en introduceert regelmatig nieuwe oefenvariaties op de basissetting. Deze wekelijkse les wordt ondersteund door muziek. Draag bewegingsvrije kledij, blootsvoets of met kousen. De groep bestaat uit 4 - 6 deelnemers.

 
beefit-083.jpg