1 op 1 Bewegingscoaching - FEEL

 

Eenmaal door de opstart is het noodzakelijk om voldoende structuur en regelmaat te blijven aanhouden. Dat kan op twee manieren. Ofwel bouw je verder aan je basisconditie en kracht tijdens de wekelijkse basistraining in groep. Ofwel kies je ervoor de 1 op 1 begeleiding verder te zetten omdat  het veranderen van jouw gewoontes en jouw levensstijl extra aandacht, motivering en begeleiding vraagt. Deze fase kan lang duren. Dankzij elke kleine stap kan je op lange termijn een  grote lichamelijke verandering bereiken!

 

1 op 1 Bewegingscoaching BASIS - ACT

 

Dit basistraject maakt je Bewust van je fitheid en hoe jij die kan beïnvloeden.  Je leert Bewust kiezen voor een actieve levensstijl. Wist je bijvoorbeeld dat  meer bewegen een positief effect heeft op je cholesterol, bloedsuiker en bloeddruk? Welke gewoontes maken je fit en welke niet? Je leert de basisprincipes van je fitheid kennen en toepassen.  Al doende leer je trainingsprincipes toepassen die je later kan vertalen naar je thuistrainingen. Het traject loopt over een periode van minstens 8 weken. Dat is nu eenmaal de tijd die je nodig hebt om een basisconditie op te bouwen. Je voorkeuren worden gerespecteerd. Elke sessie bestaat uit een wandelcoaching in de bossen en een krachttraining in de beweegruimte. Je start en eindigt het traject met een fitheidsmeting.

"Beloof plechtig aan je lichaam dat het écht elke week een beweegmoment krijgt" 

 
 

1 op 1 Bewegingscoaching SPECIFIEK - FLOW

 

Heb je sportspecifieke ondersteuning nodig? Wil je de mogelijkheden van je lichaam leren kennen en specifiek verbeteren voor jouw sport? Wil je er extra hard aan werken? Jouw specifieke doelstelling blessurevrij behalen? Heb je problemen met je houding tijdens je sport of zit je met aanslepende blessures die je belemmeren en om aandacht en onderhoud smeken?  Dat vraagt een aanpak op maat! Beleef en ervaar met dit traject hoe verrijkend een allesziend oog kan zijn. Omdat Eline zich de afgelopen periode erg verdiept heeft in stretching, kan je sinds kort ook werken aan jouw dansspecifieke lenigheid.