DAISY

"Als werkende moeder met twee kinderen voelde ik me al een tijdje niet goed in men vel, geen energie, futloos.
Eigenlijk wist ik wel wat me zou helpen...bewegen.  Maar die eerste stap zetten is toch zo moeilijk.  Ik zag mezelf vooral niet starten tussen allemaal mensen die al fit en getraind waren.
Tijdens m’n zoektocht kwam ik terecht op de website van BEE FIT, waar vooral de 1 op 1 begeleiding me erg aansprak. Het kennismakingsgesprek verliep heel aangenaam en ik voelde me direct op mijn gemak bij Eline.  Ze kan goed luisteren en kwam heel vertrouwd over. De wandelcoaches heb ik als zeer aangenaam ervaren.  Deze ging door in het bos, we kwamen al in beweging, terwijl we onze spieren opwarmde.  De uitleg van Eline is heel verstaanbaar en duidelijk en er is veel ruimte voor vragen waar ik altijd een antwoord op kreeg. Haar enthousiast vertellen over bewegen en fitheid doet je gewoon zin krijgen in bewegen. Ook in de bewegingsruimte voelde ik me op mijn gemak.  Alles ging geleidelijk aan, met veel respect voor mijn eigen grenzen.  Bij mij ging het er in begin erg klungelig aan toe, maar dat was totaal geen probleem.  Eline gaf me de nodige tips en aanmoediging. Iedere week ging het beter, voelde ik me fitter worden en was ik blij dat ik geweest was.  Met uiteindelijk betere resultaten van mijn fitheidsmeting. Ik heb nog geen seconde spijt van mijn beslissing, ben blij dat ik de stap gezet heb en ga met veel enthousiasme verder met de wekelijkse basistrainingen!
Naar jou toe Eline, een welgemeende dank je wel!!  Je doet dat super goed, doe zo verder!"


SHIRLEY

"Alle begin is spannend! Ik was heel enthousiast en wist niet goed wat me te wachten stond. Het was dan ook fijn dat dit meteen de eerste sessies besproken werd. Niet enkel wat er ging gebeuren, maar ook wat onze verwachtingen waren. De lessen daaropvolgend waren aangenaam. Eline heeft een fijne aanpak, zowel bij de 1 op 1 begeleiding al bij de groepstrainingen. Ik heb meer geleerd dan ik van te voren had durven verwachten. Voor mensen die er graag aan willen beginnen, maar niet direct weten hoe is dit de perfecte start. Ik zou het meteen opnieuw doen! Het was een fijn en leerrijk traject."


ELS

“Na enkele jaren van stilzitten stond ik voor de uitdaging om opnieuw te leren bewegen.  Ik wist dat ik dit niet alleen kon en heb vervolgens Bee Fit Bewegingscoaching opgezocht voor hulp.  En ondanks de afstand (telkens een verplaatsing vanuit de buurt van Antwerpen) en mijn aversie van bewegen, ben ik blijven komen voor Eline haar 1 op 1 Bewegingscoaching BASIStraject binnen haar eerste pijler ACT like a Bee.  Haar aanpak was net wat ik nodig had: een mengeling van rustige conditie- en krachttraining op mijn niveau met respect voor mijn limieten en met uitleg waardoor ik niet alleen kon volgen, maar ook kon begrijpen waarom bewegen zo belangrijk is.  Na 8 weken had ik terug een basisconditie en voldoende motivatie om zelf verder te gaan.  Na de derde fitheidsmeting was ik écht onder de indruk. Eline, bedankt voor de steun en de begeleiding!”


LENE

Ik dans al jaren flamenco, doordat ik geen dans verleden in basistechnieken had, kon ik moeilijk verder.  Eline heeft mij met een persoonlijk programma en begeleiding terug op een goed spoor gezet. Mijn stabiliteit en houding zijn geweldig verbeterd waardoor ik met plezier verder kan dansen!!”


NICOLE

"Sinds ik met Eline begonnen ben, doe ik al onbewust en ook dikwijls bewust meer aan bewegen. In de winter wil ik me toespitsen op wandelen maar nu met dat warmer weer fiets ik meer. Met de fiets naar de winkel, werk. Wekelijks tochten van 40 km op de fiets terwijl het vroeger maximum 25 km was. Het heeft zijn effect. " 


VERA

De aanpak van Bee Fit is een positieve ervaring geweest. De fitheidsmetingen : een échte verrassing! Eline heeft me vooral kunnen helpen met het opbouwen van een betere conditie en me bewust gemaakt dat het echt noodzakelijk is om te bewegen. Ondertussen is het 8 maanden geleden dan ik opgestart ben in het 1 op 1 bewegingscoaching BASIS traject. Momenteel volg ik sinds 2 weken de verdiepende trainingen. Dat probeer ik zelfs 2 keer per week. Ik voel me écht fitter!


KAREN

Eerst was ik terughoudend. Ik wist niet zeker of dit voor mij zou werken. Tijdens de sessies is gebleken dat het precies was wat ik nodig had. Iemand die me positief benaderde. Mij niet bekeek naargelang mijn ziekte, maar mij hielp door 'normaal' te zijn tegen me. De fitheidsmetingen hebben me duidelijk gemaakt dat je er hard voor moet werken, maar dat inspanningen beloond worden. Langzaam maar zeker.


FEMKE

Eline is gekend als coach bij ‘Bewegen Op Voorschrift (BOV)’, een project waar zij zeer gemotiveerd mee de schouders heeft onder gezet. Werken op maat van de deelnemer en goede communicatie met de huisarts zijn noodzakelijke competenties om goed te functioneren als BOV coach. Deze zijn zeker terug te vinden bij Eline! Dat bewegen vooral leuk moet zijn en uitgaan van de eigen interesses hebben vele Leuvenaars aan den lijve ondervonden. (Femke Deboutte, gezondheidspromotor en kinesist WGC De Ridderbuurt te Leuven).


WOUTER

Eline is iemand die mensen weet te inspireren door haar vrolijke en positieve instelling. Thuis in vele markten en met interesses probeert zij zich een weg door het leven te dansen. Met een speelse noot, veel plezier en fun zal ze u op weg helpen naar een gezondere levensstijl.(Wouter Goris, zaakvoerder Ready2Improve).


MONIQUE

"Eline’s persoonlijkheid heeft een uitnodigend en inspirerend effect op mensen! Ze straalt van levenslust en beweegt vloeiend als een honingbij die neerstrijkt op bloemen! Als bewegingscoach is ze erg betrokken en empatisch waardoor ze mensen stapsgewijs ondersteunt om terug in beweging te komen. Eline ’s open en eerlijke benadering biedt vertrouwen om samen op weg te gaan." (Monique Melotte, vzw Tiralala).