16939587_1430576547005978_3722551322922321301_n.jpg

Lezing: 'Hoe kan ik fitter worden!?"

Tijdens deze lezing krijg je meer inzicht in de verschillende parameters van je fitheid en hoe jij die kan beïnvloeden. Beweegmomenten worden speels afgewisseld met theoretische inzichten. Na afloop weet je meer over de wetenschap achter het lichaam in beweging. De workshop inspireert je om te kiezen voor een actievere levensstijl. De lezing is een aanbod uit de eerste pijler van Bee Fit: ACT like a Bee.

De lezing gaat door in de beweegruimte en is werkelijk het enige moment waarop er minder bewogen wordt in de beweegruimte. Tijdens deze lezing kan je gezellig samenkomen, kennismaken en al je vragen stellen. 

Duur van de lezing? 
Vanaf 19:45u gaat de deur op en kan je rustig binnenkomen. De lezing start om 20:00u stipt!. Einde is voorzien om 22:00u.

Voor wie zijn de lessen? 
Iedereen die op een verantwoorde manier wil werken aan zijn fitheid, kan nuttige tips halen uit deze lezing.

Wat is de prijs? 
De lezing kost €20,00.

Locatie
Beweegruimte Bee Fit

IMG_9210-2.jpg

Workshop Hey Baby! Beweeglessen

Hoe bouw je een hechte band op met je baby? Spelenderwijs!!! Kom een uurtje spelen en knuffelen met je baby en geniet even enkel van elkaar. In deze beweeglessen ontdek je nieuwe manieren om elkaar door spel en observatie beter te leren kennen en nog dichter naar elkaar toe te groeien.

Vertrekkend van de Hey Baby Kalender, proef je van een hele resem spelletjes die je thuis samen verder kunt spelen. Want samen spelen, lijfje op lijf, en even onverdeelde aandacht voor elkaar hebben, dat is het mooiste cadeau dat je je baby kunt geven. Waarom is dit goed voor jou en je baby? Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat geld ook voor baby's. De spelletjes maken je baby vertrouwd met zijn lijfje en met de wereld en de mensen om zich heen. Dat is belangrijk voor het (zelf)vertrouwen en het hechtingsproces van je kleintje.

BEKIJK DE INFOFICHE VAN HEY BABY! BEWEEGLESSEN

IMG_9253.jpg

Baby's krijgen niet altijd voldoende beweging. Met spelletjes uit deze lessenreeks beweeg je spelenderwijs.
Je leert de lichaamstaal van je baby en jezelf observeren, zo groei je naar elkaar toe in een gelijkwaardig dialoog.

beefit-065.jpg

ZomerDANSdagen

Flow like a Bee in de derde pijler van Bee Fit en kom een namiddag samen dansen! Hou je van bewegen en dansen? Wil je plezier beleven en genieten van het vrij bewegen van je lichaam en de energie in je lichaam voelen stromen? Alle gedachten stoppen en je laten meenemen in ritme, muziek, beweging, afgewisseld met stillere momenten? Bewuster worden van spanning-ontspanning, ademhaling en lichaamshouding? Binnen je eigen mogelijkheden gevoeliger worden voor wat jouw lichaam je vertelt en leren je grenzen (beter) te respecteren? Dan is Dansend Trainen iets voor jou.