erica.jpg

Workshop: Fit en goed gevoed – leer en Beleef! – ACT

Wil je ervaren wat een gezonde maaltijd na een plezierige beweegsessie met je doet? Dan is deze workshop jouw startschot voor een actievere levensstijl. De gevarieerde combinatie van een beweegsessie, een voedingsessie én een voedzame maaltijd in één meeting geven je een vliegende start. Voedingswetenschapper Erica Rutten en Beweegcoach Eline Roex helpen je op weg. Lunchbuffet inbegrepen tijdens de eerste sessie, ontbijtbuffet tijdens de tweede.

Inspirerend coachen.jpg

Workshop: Kies 8 weken Bewust voor actie! - ACT

Dit traject is een handige combinatie van wekelijkse groepstrainingen, infosessies, fitheidsmetingen en 1 op 1 bewegingscoaching. De planning verloopt in 8 weken. Dit is de tijd die je nodig hebt om een basisconditie op te bouwen. Start en einde zijn met fitheidsmeting. De groepsessies bestaan uit 1 uur fysieke training en 1 uur theoretische ondersteuning over de werking van het lichaam in beweging. Er is ruimte voor jouw specifieke vragen tijdens de 1 op 1 bewegingscoaching op maat. 

Circomotoriek koningstroon gele broekkopie.jpg

Workshop: Circomotoriek - FLOW

Het woord circomotoriek is een combinatie van CIRCUS en MOTORIEK. Tijdens deze plezierige beweeglessen voor (groot)ouders en hun (klein)kind leer je actieve speel- en beweegtips die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van je kind. Een sterke motorische ontwikkeling legt de basis voor latere complexe vaardigheden. Tijdens de oefeningen werk je samen aan behendigheid, motoriek en coördinatie in een veilig, energieke en avontuurlijke omgeving. Als (groot)ouder beweeg je actief mee! Principe van Sherborne en Bodymap komen aan bod. Lessen voor verschillende leeftijden: 2-3 jaar, 4-5 jaar en 6-7 jaar.